Ingrediente
- 110 gr faina
- 4 oua mari
- 120 gr zahar pudra
- 1 plic zahar vanilat
- 1 lingurita praf de copt
- 200 ml frisca lichida
- 25 gr zahar pudra
Amestecam faina cu praful de copt. Albusurile le batem spuma, apoi adaugam 20 gr zahar pudra (din cei 120) pana devine o bezea tare. Mixam galbenusele cu restul de zahar si zaharul vanilat, pana devin albe. Adaugam, cu miscari verticale bezeaua. Apoi adaugam mixul de faina. Amestecam cu grija. Punem hartia in tava de briose (eu am una cde 12 bucati cu orificiu la mijloc)
si punem 3/4 din capacitatea fiecarei briosele.
Dam la 160 timp de 20 de minute.
Le scoatem, luam deoparte hartia si mixam frisca lichida cu 25 gr zahar pudra. Umplem golurile cu frisca obtinuta si ornam.
Sper sa va placa reteta mea!
Reteta este participanta la provocarea lunii martie 2012 de la Dulce Romanie!
http://criss75-despremine.blogspot.com/2012/03/dulce-romanie-provocarea-lunii-martie.html
Si la concursul propus de Kadia `Concurs cu premii Kadia` http://kadiasfood.wordpress.com/2012/02/05/cupcake-concurs/
Reteta este participanta la provocarea lunii martie 2012 de la Dulce Romanie!
http://criss75-despremine.blogspot.com/2012/03/dulce-romanie-provocarea-lunii-martie.html
Si la concursul propus de Kadia `Concurs cu premii Kadia` http://kadiasfood.wordpress.com/2012/02/05/cupcake-concurs/
Ce bine arata!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Ionela. Te invit sa gusti!
RăspundețiȘtergereChiar minunate! Irina are dreptate, ce bine arata!
RăspundețiȘtergereIrina e cea in avantaj pentru ca a primit reteta telefonic, inainte de a ajunge sa postez!
RăspundețiȘtergereAsa este! Si cel mai avantajat a fost Nicu!
RăspundețiȘtergereIonela, sper ca incerci toooooate retetele!
RăspundețiȘtergereReteta simpla si delicioasa! si imi place!
RăspundețiȘtergereMai vreau si alte retete delicioase
RăspundețiȘtergereTe pup! Si, da, mai vrem si alte retete!
RăspundețiȘtergereAu fost delicioase!
RăspundețiȘtergereFoarte inspirate martisoare!
RăspundețiȘtergere