luni, 16 aprilie 2012

Stufat de miel

Este traditionalul stufat din sudul tarii!

Ingrediente

  • pulpele de miel
  • 30 fire de ceapa verde
  • 30 fire de usturoi verde
  • condimente pentru miel
  • sare, piper
  • condimente pentru miel
  • bulion


Carnea se spala. Se face un pat in tava de ceapa verde si usturoi verde. Se aseaza carnea se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru miel. Deasupra se pun din nou ceapa verde si usturoi verde si buloin. Se face din apa, o cana de bulion si 3 linguri de ulei un sos ce se pune in tava. 

Se acopera carnea cu folie de aluminiu si se da la cuptor 30 de minute. Se scoate si se indeparteaza folia si se lasa la cuptor pana se patrunde mielul. Sosul se serveste cu carnea de mile pe pat de ceapa si usturoi.
Aceasta reteta prticipa la provocarea Dulce Romanie gazduita de Alina - http://sotiefericita.blogspot.com/2012/04/provocarea-lunii-aprilie-dulce-romanie.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu