Deci, sa revin, reteta numarul 3 de saleuri, celelalte sunt deja afisate!
Ingrediente
- 250 gr branza de vaci (usor sarata au folosit eu, cumparata azi din piata!)
- 250 gr cascaval
- 100 gr unt moale
- 1 ou
- 100 gr smantana
- 400 gr faina
- 1/2 pachet praf de copt
- sare
- piper
Am amestecat cascavalul ras cu branza, untul, smantana, oul. Am condimentat torul cu sare si piper. Faina am amestecat-o cu praful de copt. Am turnat faina peste amestecul de branza si am omogenizat. Aluatul l-am dat la frigider 2 ore.
Dupa 2 ore l-am scos pe bucati, am incercat sa dau o forma rotunda saleurilor mele, dar a iesit ce vedeti!
Daca forma nu e cea mai desafarsita gustul.....e deosebit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu