luni, 16 aprilie 2012

Oua umplute cu sos de spanac

O alta poveste!


Ingrediente

  • 15 oua
  • 1 cutie pateu ficat de porc
  • 1 kg spanac
  • 3 linguri smantana
  • 2 cani lapte
  • 1 catel usturoi
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri faina


Am fier ouale tari. Spanacul l-am oparit, apoi l-am tocat marunt. Usturoiul l-am tocat marunt si l-am dinstuit in ulei.

 Am adaugat faina, apoi sare si piperul. Am adaugat lapte, spanacul l-am pus apoi in tigaie.

 Am adaugat smantana si restul de lapte si am lasat sosul sa se lege. Ouale fierte le-am taiar jumatate si am amestecat jumatate din galbenusuri cu pateul si am condimentat cu sare si piper.


 Am umplut albusurile, le-am aranjat pe platouri si sosul la-m turnat inainte de a servi la masa!

Aceasta reteta prticipa la provocarea Dulce Romanie gazduita de Alina - http://sotiefericita.blogspot.com/2012/04/provocarea-lunii-aprilie-dulce-romanie.html

Un comentariu: