Ingrediente
- 15 oua
- 1 cutie pateu ficat de porc
- 1 kg spanac
- 3 linguri smantana
- 2 cani lapte
- 1 catel usturoi
- sare, piper
- 2 linguri ulei
- 3 linguri faina
Am fier ouale tari. Spanacul l-am oparit, apoi l-am tocat marunt. Usturoiul l-am tocat marunt si l-am dinstuit in ulei.
Am adaugat faina, apoi sare si piperul. Am adaugat lapte, spanacul l-am pus apoi in tigaie.
Am adaugat smantana si restul de lapte si am lasat sosul sa se lege. Ouale fierte le-am taiar jumatate si am amestecat jumatate din galbenusuri cu pateul si am condimentat cu sare si piper.
Am umplut albusurile, le-am aranjat pe platouri si sosul la-m turnat inainte de a servi la masa!
Aceasta reteta prticipa la provocarea Dulce Romanie gazduita de Alina - http://sotiefericita.blogspot.com/2012/04/provocarea-lunii-aprilie-dulce-romanie.html
Am mancat la Sibiu, cum ai facut rost de reteta?
RăspundețiȘtergere