luni, 16 aprilie 2012

Drob

Drobul! O poveste...de drob! Iata povestea mea!

Ingrediente
  • 1 kg ficat de pui
  • 1 kg pipote si inima de pui
  • maruntaiele de la 1 miel
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 lingurite marar uscat
  • 1/2 lingurita usturoi praf
  • 6 oua crude
  • 4 oua fierte
  • sare, piper



Maruntaiele le-am fiert separat, puiul intr-o cratita, milelul in alta cratita. Le-am dat toate prin masina de carne. Prapurele l-am pus in apa rece. Tocatura am amestecat-o cu condimentele, am pus in tava hartie de copt, am asezat ceea ce urma sa fie brob si am pus prapurele deasupra (doar pentru savoare, dupa ce s-a racit drobul am luat prapurele). 

Totul a stat la cuptor aproximativ 45 minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu