Dar, iata reteta:
Ingrediente
- 250 gr zahar tos
- 5 albusuri
- esenta migdale
- esenta lamaie
- esenta vanilie
Zaharul l-am pus in tava, pe hartie de copt, si l-am incalzit in cuptor. Am batut cele 5 albusuri, apoi am adaugat incet zaharul cald. Cand a devenit o bezea tare am impartit totul in 3 boluri. (De ce in 3? Pentru ca ajutorul meu la aceasta reteta m-a ajutat fiul meu, care nu s-a decis ce aroma sa folsim). Am adaugat in fiecare alta esenta. Am pus bezea in tava si am pornit cuptorul la minim. Am pus tava in cuptor si am lasat-o 2 ore.
Rezultatul a fost uimitor! Chiar mi-a iesit.
Maine o sa incerc cremesul clasic!
Oh, ce este aici? minunatii!!!! Bravo arata minunat!
RăspundețiȘtergereCe bune sunt!
RăspundețiȘtergereSerios! Tu chiar gatesti! Ma uimesti! Te pup
RăspundețiȘtergereTe pup Violeta! Si mie dor de tine!
RăspundețiȘtergereO reteta simpla si pe intelesul nostru! Am sa incerc!
RăspundețiȘtergere