Ingrediente
- ciocolata alba
- biscuiti rotunzi
- piscoturi
- creioane pentru decor
Ciocolata alba se topeste in bol la microunde. Fiecare biscuite se unge cu ciocolata alba. Deasupra se pune o bucata de picot (rotunjita). Deasupra se pune ciocolata alba, iar eu am decorat cu stelute albastre.Am facut cerculete cu creioanele pentru decor.
Se pot servi cu ciocolata calda, capucino, ceai, cafea, limonada.
Sper sa fie apreciate, alaturi de muffins, de Emily, pentru Tea Party
Oau! E vorba de Pisisa ci de palaria Palarierului Nebun, ALICE?
RăspundețiȘtergereBanuiesc ca pentru mine nu raman?!!!
RăspundețiȘtergereAlice? ce nostima esti Ione. Te pup!
RăspundețiȘtergereScuze, trebuie sa spun despre ce ai pregatit! Mai Ione, din cauza Palarierului tau era sa uit sa spun ca sunt uimita! Rapid si bun desert.
RăspundețiȘtergereEu nu am ajuns la `pisica`, am doi degustatori rapizi!
RăspundețiȘtergereFetelor, am reusit sa va gasesc in spatiul virtual! Si Dana e Alice si noi suntem in Tara Gatelilor! Ce dezmat culinar!!!!
RăspundețiȘtergereTe pupam Violeta!
RăspundețiȘtergere