Ingrediente
- 300 gr faina
- 1/2 plic praf de copt
- 40 gr cacao
- 200 gr zahar
- 2 oua
- 160 ml ulei
- 125 ml lapte
- 160 ciocolata de calitate
- caramel
- frisca
Amestecam cu telul ingredientele uscate: zahar, faina, cacao, praf de copt. In alt vas amestecam ouale cu laptele si uleiul. Turnam cu grija compozitia de oua peste faina. si mestecam. Adaugam ciocolata taiata cubulete. Umplem formele 2/3 din capacitate. Le dam la cuptor la 180 aproximativ 25 de minute.
Dupa ce se racesc complet pe fiecare mufiins intindem caramel. Lasa sa se intareasca caramelul, preparam frisca si decoram!
Eu am facut pozele in trei ipostaze: fara caramel, cu caramel si cu caramel si frisca!
Foarte delicioase. Si cu ceai negru merg perfect! Pupici!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ionela! Si sunt incantata ca ai decoperit si ceaiul negru!
RăspundețiȘtergereAlbastru! Culoarea preferata a lui Ilie!
RăspundețiȘtergereDa, tare dulce e! Si chiar ii place albastru!
RăspundețiȘtergereSper sa iti fie apreciate la acest party ceea ce pregatesti! Esti foarte `furnicuta`!
RăspundețiȘtergereMultumesc Irina!
RăspundețiȘtergereDe ce nu ai aparut la aceasta parada sau ce este ea? Nu inteleg! Ma rog...sunt superbe si o sa vin la tine doar sa bem o cafa!!!!
RăspundețiȘtergere