Ingrediente
- 150 gr unt
- 150 gr zahar
- 4 oua
- 100 gr nuca de cocos
- 1 plic praf de copt
- 3 linguri cacao
- 4 linguri dulceata de casa de afine
- 250 ml lapte
- 1 plic crema cu gust de ciocolata dr Oetker
- ciocolata pentru decorat
Untul se mixeaza aproximativ 5 minute impreuna cu zaharul.
Se adauga oule pe rand si se mixeaza dupa fiecare ou.
Se adauga praful de copt, cacao si nuca de cocos.
Apoi se mixeaza din nou.
Se pune in tava si se da la cuptor aproximativ 30 minute.
Se scoate se lasa la racit apoi
se prepara crema dupa instructiuni. Se pune dulceata pe blatul rece si se intinde.
Peste dulceata se pune crema
si se decoreaza.
Se lasa la rece si se poate servi dupa 1 ora.
Delicios si pofta buna!
maine cumpar nuca de cocos si incerc reteta. arata grozav ;)
RăspundețiȘtergere